top of page

Facaderenovering

Puds med net, vandskuring og facadeisolering, til faste lave priser

Er din facade blevet trist at se på? Så finder vi nemt og hurtigt frem den helt rigtige løsning. Vi udfører professionelle facaderenoveringer på alle typer ejendomme i hele jylland, samt på fyn.

Uanset om facaderenoveringen skal ske på grund af opståede skader i murværket, af rent kosmetiske årsager, eller på baggrund af et ønske om efterisolering, så kan vi varetage renoveringsopgaven hurtigt, billigt og effektivt. Vi yder naturligvis bistand i form af råd og vejledning, og finder sammen med dig, den helt rigtige løsning, som passer til opgaven, både arkitektonisk, økonomisk og konstruktionsmæssigt.

NETPUDS fra kun 420,- PR. M2 EXCL. MOMS

På grund af yderst gode leverandøraftaler, kan vi til byde facadepudsning med net, til Danmarks nok bedste priser. Den nævnte pris includerer alle materialer (net, hjørneprofiler og pudsemørtel) samt arbejdsløn. Prisen forudsætter at murværket er klar til pudsning, og omfatter ikke eventuelle reperationer eller sandblæsning. Eventuel merpris for stillads kan forekomme. Alle de nævnte priser er excl. moms.

 

 

 

 

 

Vi tilbyder Danmarks måske bedste priser på indfarvet vandskuring af facader. Den nævnte pris includerer alle materialer (weber indfarvet vandskuringsmørtel) samt arbejdsløn. Prisen forudsætter at murværket er klar til endelig vandskuring, og omfatter ikke eventuel sandblæsning, eller udfyldning af fuger. Eventuel merpris for stillads kan forekomme. Alle de nævnte priser er excl. moms.

 

 

VANDSKURING fra kun 298,- PR. M2 INCL. MOMS
FACADEISOLERING fra kun 998,- PR. M2 INCL. MOMS

Overvejder du at facadeisolere din bolig, så er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Ud over at kunne udføre facadeisoleringen til yderst fornuftige priser, så kan du nyde godt af vores mange års erfaring, i form af professionel rådgivning og vejledning. Vi facadeisolerer udelukkende med Weber Therm, hvilket giver dig en lang række fordele frem for traditionelle facade bats. Isoleringsværdien på Weber Therm er næsten dobbelt så høj som på traditionel isolering. Dette gør, at du med 50 mm. isolering, får samme isoleringsværdi, som med 100 mm. bats, og derfor i langt de fleste tilfælde, kan undgå udgifter til at flytte  vinduerne ud på facaden. Herudover får du et produkt, som er særdeles modstandsdygtig for fugt, ligesom den hårde overflade, i modsætning til bløde bats, er meget hårdfør, og tåler stød og slag uden at pudsen revner.

Facaderenovering med Weber
Facadeisolering med puds

 

91 82 62 68
RING NU
​for et godt tilbud
bottom of page